CNC-fræsning

Hos JJ MECHATRONIC AS har vi en moderne og opdateret CNC bearbejdnings-maskinpark.

Vores maskinpark består af både 3-aksede og 5-aksede CNC fræsemaskiner. 3-akset bearbejdning er bearbejdning i x,y og z – akserne. Ved 5-akset CNC bearbejdning kan emnet også rotere om y og x -akserne.

Vores CNC Maskiner er af de anderkendte fabrikater; Okuma og Doosan.

Vi har tilmed et multibearbejdningscenter, der fungerer som både CNC fræser og CNC drejebænk.

Maskinen drejer emnet, men kan stoppe rotationen og bearbejde med et separat fræsehoved når rotationen er stoppet. CNC maskinen har to opspændingshoveder, det vil sige, at når emnet er bearbejdet færdigt i den ene ende, flyttes det automatisk over i det andet hoved, hvor det bliver bearbejdet helt færdigt.

Afspil video

JJ MECHATRONIC AS CNC-bearbejder primært aluminium, plast og stål. Emner er typisk først tegnet op i et 3D tegneprogram og programmeres så til maskinsprog via programmet Mastercam. I vores produktion håndterer vi ordrer i mindre styktal til større serier af CNC-bearbejdede emner.

Vi produceres alt fra simple komponenter til komplekse systemer af CNC fræste dele, også slutmonteret og testet.

Til at optimere processen ved produktion af lidt større serier, har vi en Pick and Place robot monteret på et 5-akset CNC-bearbejdningscenter. Robotten skifter selv emnet og CNC maskinen kan dermed køre ubemandet.

Vi har knowhow omkring bearbejdning, materialevalg, valg at værktøj, overfladebeskaffenhed osv.
Alt sammen afgørende for kvaliteten af det CNC-fræste emne. Hvis emnet yderligere skal pulverlakeres eller Eloxeres kræver det knowhow omkring processerne, overfladebeskaffenhed, materialevalg osv.

Vores konstruktionsafdeling bidrager gerne med råd og vejledning til optimering af emne og produktionsprocesser.

I vores CNC maskinpark har vi også 3-aksede CNC fræsere med bearbejdningsplan på op til 1270 x 670mm

Vi producerer emner til mange applikationer og brancher, eksempelvis test og måleindustri, Medical devices, Procesindustri, transportsektoren, energiforsyning, forskning og meget andet.

CNC betyder Computer Numerical Controlled (computerstyret numerisk control ) og er en såkaldt spåntagende proces, der anvender skærende værktøjer.

Kontaktpersoner

Torben Witzansky

Mekanik - Produktion 5925 8111 tw@jjas.dk

Peter Hald

Projekter - Mekanik 5925 8107 ph@jjas.dk

Andre ydelser